Maling af døre og vinduer

Maling af vinduer

Elementerne har det med at sætte sit præg på bygningen, ikke blot facaden men vinduerne står også for skud. Udover at det pynter på hele bygningen og det er flot, at få frisket vinduerne op, så beskytter det også vinduerne så de får en længere levetid. Om det er nye eller gamle vinduer, så er det ofte det rigtige valg at få malet sine vinduer.

Om du skal have frisket de indendørs lokaler eller om facaden skal friskes op, så vil maling af vinduerne give dig et bedre og mere fuldbyrdet slutresultat. Det kan også være at du gerne vil have malet dine gamle 60’er vinduer hvide eller i en helt ny farve. 

Uanset om du har nye eller gamle vinduer som skal have en behandling, så rådgiver vi dig igennem hele processen, så du får den helt rigtige løsning for dig og dine vinduer. Lad os hjælpe dig med maling af vinduer, så de kan blive så gode som nye. Vi tilbyder også maling af vægge.

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  maling af dør og vinduer

  Maling af døre

  Når hjemmet eller kontoret skal opfriskes, så er det som regel de store overflader som lofter og vægge man først tænker på. Men maling af døre har faktisk også en stor indvirkning på helhedsindtrykket. Det er det første og sidste man ser, når man går imellem lokalerne, derfor kan det være en god ide at få malet sine døre i hjemmet eller på kontoret.

  Hos MKH Malerservice har vi stor erfaring med maling af døre, og vu kan give dine døre nyt liv igen. Vi har skabt gode resultater hos vores kunder, hvor de ofte bliver overrasket over, hvor meget en dør egentlig bidrager til rummet. Derfor bør du overveje, om din dør trænger til en opfriskning eller til en helt ny farve.

  En dør er ikke bare en dør. Døre kommer i mange forskellige materialer, former og typer, derfor kan hver en dør kræve forskellig type maling og behandling.
  Vores malere er topprofessionelle, erfarne og har set og malet enhver type af dør. Vi ved præcis, hvordan den enkelte dør skal behandles og hvordan man får det bedste resultat, ved forskellige typer af døre.
  Lad MKH Malerservice hjælpe dig med at give dine døre nyt liv.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  MKH Malerservice klarede en hasteopgave

  Kontaktede MKH Malerservice med en hasteopgave, så boligen stod indflytningsklar til tiden. Kan kun varmt anbefale MKH Malerservice
  Henrik
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Virkelig god og hurtig service

  Virkelig god og hurtig service. Han svarer med det samme og går igang så snart han kan. Jeg skulle have 3 værelser malet, hyrede derfor Mkh malerservice, og fik det ordnet på en enkelt dag. God pris også i forhold til andre tidligere brugte firmaer.
  Samuel
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top kvalitet og service

  Vi skulle bruge en maler akut, og fik kontakt til MKH Malerservice, der hurtigt stod klar, til at male hele vores hus, så vi kunne flytte ind efter få dage. Vil klart anbefale dette firma til alle, både på service, kvalitet, men også på prisen.
  Sabrina
  via Trustpilot

  Kontakt os

  Ønsker du at vi kommer forbi og kigger på din opgave, eller har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

  Du kan kontakte os via telefonen: 21314568, mail info@mkh-malerservice.dk eller udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

  Udfyld formularen


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.