Maling af døre og vinduer

Er din dør nedslidt eller mangler den at blive genopfrisket med en ny farve? Hos MKH Malerservice er vi eksperter i at puste nyt liv med frisk maling både til indvendigt og udvendigt. 

Ønsker du at få malet dine døre, så kan vi med garanti hjælpe dig med at skabe flotte resultater, du vil få glæde af.

Kontakt os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Maling af døre

  Når hjemmet eller kontoret skal opfriskes, så er det som regel de store overflader som lofter og vægge man først tænker på. Men maling af døre har faktisk også en stor indvirkning på helhedsindtrykket. 

  Det er det første og sidste man ser, når man går imellem lokalerne, derfor kan det være en god ide at få malet sine døre i hjemmet eller på kontoret.

  Hos MKH Malerservice har vi stor erfaring med maling af døre, og kan give dine døre nyt liv igen. Vi har gode resultater med, at vores kunder ofte bliver overrasket over, hvor meget en dør egentlig bidrager til rummet. 

  Derfor bør du overveje om din dør trænger til en opfriskning eller til en helt ny farve.

  En dør er ikke bare en dør. Døre kommer i mange forskellige materialer, former og typer, derfor kan hver en dør kræve forskellig type maling og behandling. 

  Vores malere er topprofessionelle, erfarne og har set og malet enhver type af dør, og ved hvordan den enkelte dør skal behandles og hvordan man får det bedste resultat ved forskellige typer af døre. Lad MKH Malerservice hjælpe dig med at give dine døre nyt liv.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  MKH Malerservice klarede en hasteopgave

  Kontaktede MKH Malerservice med en hasteopgave, så boligen stod indflytningsklar til tiden. Kan kun varmt anbefale MKH Malerservice
  Henrik
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Virkelig god og hurtig service

  Virkelig god og hurtig service. Han svarer med det samme og går igang så snart han kan. Jeg skulle have 3 værelser malet, hyrede derfor Mkh malerservice, og fik det ordnet på en enkelt dag. God pris også i forhold til andre tidligere brugte firmaer.
  Samuel
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top kvalitet og service

  Vi skulle bruge en maler akut, og fik kontakt til MKH Malerservice, der hurtigt stod klar, til at male hele vores hus, så vi kunne flytte ind efter få dage. Vil klart anbefale dette firma til alle, både på service, kvalitet, men også på prisen.
  Sabrina
  via Trustpilot

  Fordele ved at vælge os til opgaven

  Der er mange store fordele ved at vælge en professionel maler til opgaven, du du slipper at skulle med opgaven selv. Du vil bl.a. opleve en masse fordele som:
   
  • Du sparer tid og slipper for alt besvær og udfordringer med malerarbejdet
  • Garanti for gode resultater
  • Holdbart malerarbejde
  • Hurtigt og effektivt arbejde
  • Faglig rådgivning for vedligeholdelse
   
  Med MKH Malerservice kan du være sikker på at modtage maler resultater i høj kvalitet til skarpe priser. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. 
  maling af vægge og dør
  maling af dør

  Vi maler på alle typer døre

  Maling af dør tænker man ofte som en simpel opgave, dog er det ikke altid tilfældet. Mange døre er nemlig forskellige, da de kommer i forskellige størrelser, former, materialer og designs. 

  Alt efter tilstand på døren skal der afslibes inden der males. Derfor er det en god idé at få hjælp af en professionel maler som kan foretage en grundig vurdering og udføre opgaven korrekt. 

  Hos MKH Malerservice har vi flere års erfaring med at male døre til alle slags formål og karakter. Uanset om du skal have malet dine franske døre, badeværelsesdøre eller de andre døre i huset så kan du altid ringe til os for hjælp.

  Hvad koster maling af døre?

  Prisen kan variere alt efter hvor mange døre du ønsker at få malet og hvor meget arbejde der kræves. Derfor har vi ikke en specifik pris på maling af døre, da vi gerne vil sikre at du får den helt rigtige pris fra start af. Det afhænger blandt andet af:

  • Penselmaling eller sprøjtemaling
  • Almindelig dør eller fyldningsdør
  • Skal døren males i en ny farve? Så kræver det slibearbejde og flere lag maling
  • Antal lag maling 2 eller 3? 
  • Maling af dørkarm (valgfrit)
   
  Prisen afhænger som sagt af mange forskellige faktorer, derfor vil vi altid gerne besigtige opgaven først, for at danne et bedre overblik over opgaven. Ring til os i dag, så aftaler vi en dag sammen.
  maling af dør

  Maling af vinduer

  Elementerne har det med at sætte sit præg på bygningen, ikke blot facaden men vinduerne står også for skud. 

  Udover at det pynter på hele bygningen og det er flot, at få frisket vinduerne op, så beskytter det også vinduerne så de får en længere levetid. Om det er nye eller gamle vinduer, så er det ofte det rigtige valg at få malet sine vinduer.

  Om du skal have frisket de indendørs lokaler eller om facaden skal friskes op, så vil maling af vinduerne give dig et bedre og mere fuldbyrdet slutresultat. Det kan også være at du gerne vil have malet dine gamle 60’er vinduer hvide eller i en helt ny farve. 

  Uanset om du har nye eller gamle vinduer som skal have en behandling, så rådgiver vi dig igennem hele processen, så du får den helt rigtige løsning for dig og dine vinduer. 

  Lad os hjælpe dig med maling af vinduer, så de kan blive så gode som nye. Vi tilbyder også maling af vægge.

  Få et gratis tilbud

  Hos MKH Malerservice har vi hjulpet en lang række kunder i København og omegn med malearbejde og faglig rådgivning til deres maler projekter. 

  Med os får du altid et helt gratis og uforpligtende tilbud på effektivt malerarbejde. Tilbuddet et skræddersyet med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

  Hos os kan du få et gratis og helt uforpligtende tilbud på professionelt malerarbejde, der tager udgangspunkt i dine ønsker, og det behov du har. 

  Kontakt os i dag via telefonen eller mail. Hvis du gerne vil have at vi skal tage kontakt til dig, så kan du blot udfylde vores formular, så vender vi tilbage inden for 48 timer. 

  Udfyld formularen


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.