Maler Privat

Mangler du en maler til, at realisere dine drømme? Så står MKH Malerservice klar til at hjælpe.

Gratis tilbud


  110% Tilfredshedsgaranti

  Tid og pris i faste rammer

  Gratis rådgivning og tilbud

  Professionel maler til privat

  Har din bolig brug for et nyt look? Hos MKH Malerservice tilbyder vi professionelt malerarbejde til private kunder. Vi har udført mange typer maleropgaver til private kunder, og stræber altid efter, at realiserer vores kunders drømme til perfektion.

  Vi er et bredt team bestående af veluddannede og erfarne medarbejdere, som står klar til, at hjælpe dig med dine behov og ønsker. 

  Tag kontakt til os i dag på 21 31 45 68, eller skriv en mail på info@mkh-malerservice.dk, og så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

  Kontakt os


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Det siger vores kunder

   ★★★★★

   MKH Malerservice klarede en hasteopgave

   Kontaktede MKH Malerservice med en hasteopgave, så boligen stod indflytningsklar til tiden. Kan kun varmt anbefale MKH Malerservice
   Henrik
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Virkelig god og hurtig service

   Virkelig god og hurtig service. Han svarer med det samme og går igang så snart han kan. Jeg skulle have 3 værelser malet, hyrede derfor Mkh malerservice, og fik det ordnet på en enkelt dag. God pris også i forhold til andre tidligere brugte firmaer.
   Samuel
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top kvalitet og service

   Vi skulle bruge en maler akut, og fik kontakt til MKH Malerservice, der hurtigt stod klar, til at male hele vores hus, så vi kunne flytte ind efter få dage. Vil klart anbefale dette firma til alle, både på service, kvalitet, men også på prisen.
   Sabrina
   via Trustpilot
   maling af væg og loft

   Fordele ved at bruge en maler

   Der er mange fordele ved at vælge en professionel maler til dit projekt:

   1. Ekspertise: En professionel maler har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre et flot og holdbart resultat.

   2. Kvalitetsmaterialer: En professionel maler bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre et flot resultat, der holder i mange år.

   3. Tidsbesparende: Med en professionel maler behøver du ikke at bruge din tid på at male selv, men kan i stedet bruge din tid på andre ting.

   4. Tryghed: En professionel maler har den nødvendige forsikring og garanti for deres arbejde, så du kan være sikker på, at du får et godt resultat.

   5. Professionelt udstyr: En professionel maler har det nødvendige udstyr til at udføre arbejdet på en effektiv og sikker måde.

   6. Estetisk forbedring: En professionel maler kan hjælpe med at forbedre æstetikken i dit hjem eller virksomhed og give det et nyt og frisk look.

   Vælg MKH Malerservice til dit næste malerprojekt og oplev smukke resultater.

   Maler til privat pris

   Hos MKH Malerservice tilbyder vi gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, som muligt. Med det sagt sørger vi dog altid for, at udføre arbejde til topkvalitet. Hos mange af vores konkurrenter kan dette godt betyde, at prisen bliver skudt i vejret. 

   Hos os er det en selvfølge, at du får begge dele til en fordelagtig pris. Du kan roligt overlade malerarbejdet til os, og vide dig sikker på, at arbejdet udføres korrekt.

   Det kan være svært, at give en specifik pris på lige netop dit projekt. Det afhænger af størrelsen og typen på opgaven. Vi sørger dog altid for at få dækket alle dine ønsker og behov ind i vores tilbud, så du kan få den helt rigtige pris.

   Du kan altid kontakte os til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan tage en dialog omkring dit malerprojekt.

   maling af vægge og dør
   maler

   Maler med garanti for veludført arbejde

   Uanset opgavens omfang sikrer vi dig et arbejde udført til perfektion. Før vi begynder opgaven, sørger vi for at forventningsafstemme med dig. På den måde kan vi sikre, at begge parter forlader samarbejdet tilfredse. 

   Når du vælger os til at udføre dit arbejde, sørger vi for at forsyne dig med de rette oplysninger omkring det malerarbejde vi skal udføre. Vi prøver så vidt muligt at komme med rådgivning og inspiration til vores kunder.

   Vi tilbyder hjælp til hvilken maling du kan vælge, forslag til løsninger eller hjælp til valg af materialer. Denne rådgivning kan du trygt tage imod, da den bygges på mange års erfaring.

   Når du vælger et samarbejde med os, gør vi alt malerarbejdet for dig. Vi sikrer dig et flot og gennemført resultat, som du kan føle dig tilfreds med, så din bolig ser flot og indbydende ud. 

   Erfaren maler i København og omegn

   Hos MKH Malerservice har vi igennem mange år skabt et stort kendskab til branchen. Vi har arbejdet med mange forskellige typer opgaver indenfor malerfaget. 

   Vi står altid klar til, at møde vores kunder med et stort smil, og at vejlede dem således, at de ender med et resultat de er tilfredse med. Vi sørger altid for at forbedre os, så vi kan tilbyde den bedste service overfor vores kunder, og udføre arbejdet til perfektion.

   Maler løsninger til alle typer opgaver

   Hos MKH Malerservice tilbyder vi malerløsninger til private, som ønsker at få genopfrisket lejligheden op.

   Vi maler både det indvendige og udvendige facade. Med stor erfaring i branchen, kan vi håndtere alle typer opgaver indenfor malerfaget.

   Kontakt os i dag på 21 31 45 68, eller skriv en mail til os på info@mkh-malerservice.dk. Vi udformer et uforpligtende tilbud, som kan virkeliggøre dine boligdrømme.

   Tilfredse kunder er vores første prioritet

   Vi har med mange år i branchen, håndteret mange forskellige typer maleropgaver for vores kunder. Som din maler ekspert, er det vores mål at efterlade vores kunder glade og tilfredse.

   Hos MKH Malerservice efteruddanner vi os selv, så vi er skarpe på de nyeste teknikker og materialer på markedet. Det sikrer dig som kunde, at du modtager malerarbejde til høje standarder.

   Kontakt os

   Går du og drømmer om et frisk pust til din bolig? Kontakt os i dag, så vi sammen kan realiserer dine boligdrømme. Vi kan hurtigt sammensætte et tilbud til dig, som dækker dine behov og ønsker. 

   Ring til os på 21 31 45 68, eller skriv en mail til os på info@mkh-malerservice.dk, og så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

   Udfyld formularen


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skriv til os