Maler Privat

Mangler du en maler til, at realisere dine drømme? Så står vi klar til at hjælpe.

Gratis tilbud


  110% Tilfredshedsgaranti

  Tid og pris i faste rammer

  Gratis rådgivning og tilbud

  Professionel maler til privat

  Har din bolig brug for et nyt look? Hos MKH Malerservice tilbyder vi professionelt malerarbejde til boligejere. Vi har udført mange typer maleropgaver til private kunder, og stræber altid efter, at realiserer vores kunders drømme til perfektion.

  Vi er et bredt team bestående af veluddannede og erfarne medarbejdere, som står klar til, at hjælpe dig med dine behov og ønsker. 

  Tag kontakt til os i dag på 21 31 45 68, eller skriv en mail på info@mkh-malerservice.dk, og så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

  Kontakt os


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Det siger vores kunder

   ★★★★★

   MKH Malerservice klarede en hasteopgave

   Kontaktede MKH Malerservice med en hasteopgave, så boligen stod indflytningsklar til tiden. Kan kun varmt anbefale MKH Malerservice
   Henrik
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Virkelig god og hurtig service

   Virkelig god og hurtig service. Han svarer med det samme og går igang så snart han kan. Jeg skulle have 3 værelser malet, hyrede derfor Mkh malerservice, og fik det ordnet på en enkelt dag. God pris også i forhold til andre tidligere brugte firmaer.
   Samuel
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top kvalitet og service

   Vi skulle bruge en maler akut, og fik kontakt til MKH Malerservice, der hurtigt stod klar, til at male hele vores hus, så vi kunne flytte ind efter få dage. Vil klart anbefale dette firma til alle, både på service, kvalitet, men også på prisen.
   Sabrina
   via Trustpilot
   maling af væg og loft

   Fordele ved at bruge en maler

   Vælg MKH Malerservice for disse klare fordele:

   Vores team har flere års erfaring og ekspertise med alle slags maler opgaver, hvilket sikrer topkvalitet hver eneste gang.

   Vi bruger kun de bedste materialer for langvarige og flotte resultater.

   Overlad malerarbejdet til os, og brug din tid på det, der betyder mest for dig.

   Vores team består af erfarne fagfolk, der er dygtige i alle aspekter af malerfaget. Denne ekspertise sikrer, at alle opgaver udføres med højeste standard for kvalitet og præcision.

   Hoso MKH Malerservice vægter vi gennemsigtighed højt i vores aftaler, så du altid ved, hvad du kan forvente.

   Vi sikrer, at både tidsplanen og prisen for dit malerprojekt er fastlagt fra starten, så der ikke opstår uventede overraskelser.

   Vi går altid efter at levere resultater, der overstiger dine forventninger, med tilfredshedsgaranti.

   Uanset om det er indvendig eller udvendig malerservice, døre og vinduer, maling af vægge, spartling af vægge, eller opsætning af tapet og filt, kan MKH Malerservice hjælpe.

   Stol på MKH Malerservice for en professionel og problemfri maleroplevelse.

   Maler til privat pris

   Hos MKH Malerservice tilbyder vi gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, som muligt. Med det sagt sørger vi dog altid for, at udføre arbejde til topkvalitet. Hos mange af vores konkurrenter kan dette godt betyde, at prisen bliver skudt i vejret. 

   Hos os er det en selvfølge, at du får begge dele til en fordelagtig pris. Du kan roligt overlade malerarbejdet til os, og vide dig sikker på, at arbejdet udføres korrekt.

   Du kan altid kontakte os til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan tage en dialog omkring dit malerprojekt.

   Det kan være svært, at give en specifik pris på lige netop dit projekt. Det afhænger af størrelsen og typen på opgaven. Vi sørger dog altid for at få dækket alle dine ønsker og behov ind i vores tilbud, så du kan få den helt rigtige pris.

   maling af vægge og dør
   maler

   Maler med garanti for veludført arbejde

   Uanset opgavens omfang sikrer vi dig et arbejde udført til perfektion. Før vi begynder opgaven, sørger vi for at forventningsafstemme med dig. På den måde kan vi sikre, at begge parter forlader samarbejdet tilfredse. 

   Når du vælger os til at udføre dit arbejde, sørger vi for at forsyne dig med de rette oplysninger omkring det malerarbejde vi skal udføre. Vi prøver så vidt muligt at komme med rådgivning og inspiration til vores kunder.

   Hos MKH Malerservice tilbyder vi professionel vejledning i valg af maling og farver, samt rådgivning om de bedste løsninger og materialer. Denne vejledning er baseret på vores mangeårige erfaring, så du kan føle dig tryg ved at følge vores anbefalinger.

   Når du indgår et samarbejde med os, tager vi os af alt malerarbejdet for dig. Vores mål er at levere et imponerende og omhyggeligt udført arbejde, som du vil være stolt af. Vi sikrer, at din bolig fremstår både smuk og indbydende.

   Erfaren maler i København og omegn

   Hos MKH Malerservice har vi igennem mange år skabt et stort kendskab til branchen. Vi har arbejdet med mange forskellige typer opgaver indenfor malerfaget. 

   Vi står altid klar til, at møde vores kunder med et stort smil, og at vejlede dem således, at de ender med et resultat de er tilfredse med. Vi sørger altid for at forbedre os, så vi kan tilbyde den bedste service overfor vores kunder, og udføre arbejdet til perfektion.

   Maler løsninger til alle typer opgaver

   Hos MKH Malerservice tilbyder vi malerløsninger til private, som ønsker at få genopfrisket lejligheden op.

   Vi maler både det indvendige og udvendige facade. Med stor erfaring i branchen, kan vi håndtere alle typer opgaver indenfor malerfaget.

   Tilfredse kunder er vores første prioritet

   Vi har med mange år i branchen, håndteret mange forskellige typer maleropgaver for vores kunder. Som din maler ekspert, er det vores mål at efterlade vores kunder glade og tilfredse.

   Hos MKH Malerservice efteruddanner vi os selv, så vi er skarpe på de nyeste teknikker og materialer på markedet. Det sikrer dig som kunde, at du modtager resultater til markedets højeste standarder.

   Kontakt os

   Går du og drømmer om et frisk pust til din bolig? Kontakt os i dag, så vi sammen kan realiserer dine boligdrømme. Vi kan hurtigt sammensætte et tilbud til dig, som dækker dine behov og ønsker. 

   Ring til os på 21 31 45 68, eller skriv en mail til os på info@mkh-malerservice.dk, og så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

   Udfyld formularen


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skriv til os