Professionel maling af vægge

Når man skal have malet vægge, tænker de fleste nok, at opgaven er nem og den hurtigt kan klares selv. Der er dog mange forskellige forhold du skal tænke over at have styr på, hvis du vil have det bedste resultat. Nogle af de ting der har indflydelse på kvaliteten af dit malerarbejde er:

Hos MKH Malerservice har vi mange års erfaring, og har hjulpet mange kunder med maling af vægge. Vi klarer alt lige fra lejligheder og parcelhuse til kontorbygninger. 

Vi kan dermed sikre at du får den rigtige løsning og det bedste resultat, lige meget hvilken type overflade dine vægge har eller hvor der skal males henne. Vi hjælper også gerne med maling af døre og vinduer.

Vi rådgiver dig igennem hele processen, vi lytter til dine ønsker og behov og spæder til med vores erfaring, så vi sikrer os at du får det bedste resultat og dine ønsker og behov bliver opfyldt.

Kontakt os for hjælp


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Maling til badeværelse​

  Ved maling af badeværelser eller et såkaldt vådrum tager vi vores forholdsregler. Det har nemlig stor betydning hvordan malerarbejdet bliver eksekveret og hvilke materialer der bliver brugt, da malingen vil blive udsat for meget vand og damp igennem tiden.

  Vi sikrer at der bliver brugt den rette type maling til de forskellige overflader. Skal der f.eks. males på badeværelsesfliser? Hvilken glans maling skal der bruges? 

  Skal der spartles og skal der opsættes vægbeklædning? Alle disse ting kan vi rådgive dig i, så vi sikrer at du får et resultat der holder, og som opfylder dine behov og ønsker.

  Det ikke nemt at male et badeværelse, men du er i trygge hænder hos os. Vi har mange års erfaring med at maling af vægge på alle typer overflader og vi er exceptionelle skarpe til det. Kontakt os allerede i dag, så kommer vi og kigger på opgaven sammen.

  MKH Maler BIlleder-16

  Skab det udtryk du ønsker

  En enkelt malet væg kan skabe store effekter på både atmosfæren og udseendet i hjemmet. Om du ønsker at få malet væggene hvide eller malet en enkelt væg i en anden farve, så kan vi hos MKH Malerservice hjælpe dig med opgaven. 

  Alt efter behov kan vi både være behjælpelig med at male loftet og alle de andre rum du har i boligen. Vores mål er at skabe netop det udtryk du ønsker i dit hjem, så du kan få skabt din helt egen atmosfære i hjemmet. 
   
  Hos MKH Malerservice maler vi vægge til dagligt, hvor vi har hjulpet kunder over hele København. Alt efter om du ønsker at der skal være højere til loftet, en skilning eller noget helt tredje, så har vi den rette ekspertise til opgaven. 

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  MKH Malerservice klarede en hasteopgave

  Kontaktede MKH Malerservice med en hasteopgave, så boligen stod indflytningsklar til tiden. Kan kun varmt anbefale MKH Malerservice
  Henrik
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Virkelig god og hurtig service

  Virkelig god og hurtig service. Han svarer med det samme og går igang så snart han kan. Jeg skulle have 3 værelser malet, hyrede derfor Mkh malerservice, og fik det ordnet på en enkelt dag. God pris også i forhold til andre tidligere brugte firmaer.
  Samuel
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top kvalitet og service

  Vi skulle bruge en maler akut, og fik kontakt til MKH Malerservice, der hurtigt stod klar, til at male hele vores hus, så vi kunne flytte ind efter få dage. Vil klart anbefale dette firma til alle, både på service, kvalitet, men også på prisen.
  Sabrina
  via Trustpilot

  Kontakt os for malerarbejde

  Med vores brede erfaring er vi altid glade for at vejlede vores kunder den rigtige vej. Er du i tvivl om hvordan maling af vægge skal foregå, hvordan du får det bedste resultat, eller ønsker en stor forandring? 

  Så står MKH Malerservice klar til at rådgive dig fra start til slut. Vi kommer gerne med inspiration, så du kan få prøvet noget helt nyt til dit hjem.  

  Ønsker du at vi kommer forbi og kigger på din opgave, eller har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

  Du kan kontakte os via telefonen: 21314568, mail info@mkh-malerservice.dk eller udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

  Udfyld formularen


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Skriv til os