Maler Erhverv

MKH Malerservice er dit profesionelle malerfirma til erhverv

Gratis tilbud


  110% Tilfredshedsgaranti

  Tid og pris i faste rammer

  Gratis rådgivning og tilbud

  Din lokale maler til erhverv

  MKH Malerservice er specialister indenfor alle typer af malerarbejde og vi hjælper dig i hele København og omegn. Vi garanterer dig høj kvalitet og med dine ønsker i centrum – det gælder både små og store opgaver.

  Som erhvervsmaler arbejder vi med en lang række af forskellige erhvervskunder. Vi er dit lokale malerfirma i København, men holder du til i en anden by tæt, så kommer vi gerne derud. 

  Hvordan kontoret ser ud, både indvendigt og udvendigt, er det første kunder og medarbejdere ser. Når malerarbejde ikke er velholdt, ser det hurtigt nedslidt og uprofessionelt ud.

  Det kan bevidst eller ubevidst påvirke dine medarbejde og eventuelle nye kunder, beboere eller andre vigtige personer, du har i dine lokaler. 

  Derfor er det vigtigt at dine lokaler fremstår professionelt og velholdt, for at kunne give det allerbedste førstehåndsindtryk.

  Mangler du en maler til at udføre din maler opgave. Så kontakt os, vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Kontakt nu


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Det siger vores kunder

   ★★★★★

   MKH Malerservice klarede en hasteopgave

   Kontaktede MKH Malerservice med en hasteopgave, så boligen stod indflytningsklar til tiden. Kan kun varmt anbefale MKH Malerservice
   Henrik
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Virkelig god og hurtig service

   Virkelig god og hurtig service. Han svarer med det samme og går igang så snart han kan. Jeg skulle have 3 værelser malet, hyrede derfor Mkh malerservice, og fik det ordnet på en enkelt dag. God pris også i forhold til andre tidligere brugte firmaer.
   Samuel
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top kvalitet og service

   Vi skulle bruge en maler akut, og fik kontakt til MKH Malerservice, der hurtigt stod klar, til at male hele vores hus, så vi kunne flytte ind efter få dage. Vil klart anbefale dette firma til alle, både på service, kvalitet, men også på prisen.
   Sabrina
   via Trustpilot

   Vi udføre flere typer af maleropgaver til erhverv

   Her hos MKH Malerservice maler vi også til erhverv så du kan få genopfrisket din butik, kontor, boligforening eller noget helt fjerde. Vi maler både indvendigt og den udvendige facade. 

   Med høj erfaring og ekspertise indenfor malerarbejde, kan vi derfor udføre et hav af opgaver som du skulle have brug for. Vi er vant til at arbejde sammen med håndværkere og i større projekter og entrepriser. Vi sørger for at vægge, lofter og ydre rammer kommer til at matche med resten af lokalet og går op i en højere enhed.

   Vi klarer alle typer opgaver som:

   Vi varetager mange forskellige typer af erhvervsentrepriser. Vi kan garantere dig en fleksibel og erfaren samarbejdspartner. Vi rådgiver dig igennem hele processen, så du får det bedste slutresultat. 

   Dette er bare et udpluk af de mest udbredte opgaver, vi har hjulpet vores erhvervskunder med. Hvis du ikke fandt den opgave du står og mangler en maler til, så kan du altid kontakte os på telefon 21 31 45 68 eller ved at skrive en mail til os på info@mkh-malerservice.dk

   køkkken
   maler

   Hvad koster en maler til erhverv?

   Har du brug for en maler til erhvervs lokaler? Så er du kommet til det rette sted. Her hos MHK Malerservice står vores dygtige og kompetente malere klar til at, tage sig af din maleropgave. Læn dig tilbage og slap af, og lad os gøre arbejdet for dig.  

   Det kan være svært at give en specifik pris, da typen af maleropgaven samt størrelsen af lokalet, har en indflydelse på hvor vi lander prismæssigt. Men hos MHK Malerservice er du altid garanteret malerarbejde til konkurrencedygtige priser. 

   Vi leverer et professionelt malerarbejde baseret på dine behov og ønsker, hvor kvaliteten er i fokus. 

   Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende samtale, hvor vi udarbejder et gratis tilbud ud fra dine behov og ønsker. 

   Facaderenovering

   Når det kommer til maler indenfor erhverv, så er det ikke kun det indvendige, der har stor betydning for førstehåndsindtrykket. Med en facaderenovering er målet at, få din facade til at se så ny ud som muligt. 

   Facaden er det der er allermest udsat og det er derfor vigtigt at vedligeholde den. Derudover er facaden også det første kunder, beboere eller andre, som benytter dine erhvervslokaler ser, og det er vigtigt at den ser pæn og velholdt ud. 

   Som tiden går, vil vind og vejr sætte sit præg på din facade, som kan resultere i et mere nedslidt udseende og en falmende farve. Ved at renovere facaden kan du både gøre den mere modstandsdygtig, men også få den til at give et bestemt udtryk. 

   Facaderenovering er som at give din bygning et ansigtsløft. Hos MHK Malerservice kan vi hjælpe dig med at sætte dit eget præg på bygningen, så du får givet det bedste førstehåndstryk muligt, da det er en vigtig forudsætning for fremtidig forretning. 

   Din garanti for gode resultater

   Uanset hvad opgaven lyder på, udfører vi den med professionalitet som højeste prioritet. Før vi påbegynder opgaven, afstemmer vi altid forventninger, så både vi og du er tilfredse med arbejdet, når vi er færdige med det. 

   Med os som din malermester forsyner vi dig med den rette rådgivning til din maleropgave. 

   Vi tilbyder rådgivning til valg af farver eller konkrete udtryk, forslag til løsninger eller hjælp til valg af materialer. Denne rådgivning baseres på baggrund af vores mange års erfaring og ekspertise.

   Det er en topprioritet at du er tilfreds med resultatet når vi er færdige. Derfor sørger vi altid for at forventningsafstemme før selve opgaven påbegyndes.

   Når du bestiller en maler til erhverv hos MKH Malerservice, gør vi alt malerarbejdet for dig, så du slipper for det. Vi sikre dig et flot resultat, så dine lokaler og facader ser både indbydende og professionelle ud. 

   Skal vi være din samarbejdspartner?

   Du får derfor en samarbejdspartner, der har stor erfaring med forskellige entrepriser. Vi står klar til at rådgive dig gennem hele processen, for at sørge får, at du får det allerbedste resultat. 

   Med MHK Malerservice som din erhvervsmaler, kan du med sikkerhed vide at de penge du bruger, går til god service og topkvalitets malerarbejde.

   Vi bestræber os på altid at have en god og gennemsigtig dialog, med fokus på tryghed og tillid igennem hele processen, og det uanset hvilken størrelse din maleropgave måtte have.

   Skulle du stå tilbage med et særlig behov eller ønske til en bestemt maleropgave, så kan du altid regne med at vi finder den rette løsning og imødekommer dette. 

   Kontakt os i dag

   Ønsker du at vi kommer forbi og kigger på din opgave, eller har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

   Du kan kontakte os via telefonen: 21314568, mail info@mkh-malerservice.dk eller udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

   Udfyld formularen


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skriv til os