Indvendig og udvendig malerarbejde

Hos MKH Malerservice tilbyder vi indvendig og udvending malerarbejde. Om du skal have malet dit kontor, hus, lejlighed eller skal have udført facaderenovering, så er vores erfarne og professionelle malere klar til at klare enhver opgave.

Vi sørger også for alt forarbejdet inden malerarbejdet kan begynde. Vi klargør dine vægge og facader, så du får et bedre og meget mere holdbart resultat. Vi ved at en god klargøring og forberedelse giver det bedste og flotteste slutresultat.

Alt dette betyder at vi renser, spartler og sætter filt op, hvis det er nødvendigt. Ved indendørs arbejde dækker vi selvfølgelig også dine gulve til, og rydder op efter os når vi er færdige og du er tilfreds med det færdige resultat.

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  maling af væg og loft

  Malerarbejde priser​

  Skal du have malet? Spar tid ved at få os til at klare alt malerarbejdet for dig. Vores kompetente malere tager sig af din opgave så du kan roligt slappe af, da du er i trygge hænder. Vi garanterer et flot resultat som du kan være glad for mange år.

  Vi tilbyder konkurrencedygtige malerpriser hvor kvaliteten er i højsædet. Hos MKH malerservice får du derfor leveret professionelt malerarbejde efter sine ønsker og behov.

  Hos MKH malerservice kan du få malerarbejde til gode priser og høj kvalitet. Du kan trygt vælge os, hvis du ønsker godt håndværk til konkurrencedygtige priser.
  Kontakt os for en uforpligtende samtale samt et gratis tilbud der passer til dine ønsker og behov.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  MKH Malerservice klarede en hasteopgave

  Kontaktede MKH Malerservice med en hasteopgave, så boligen stod indflytningsklar til tiden. Kan kun varmt anbefale MKH Malerservice
  Henrik
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Virkelig god og hurtig service

  Virkelig god og hurtig service. Han svarer med det samme og går igang så snart han kan. Jeg skulle have 3 værelser malet, hyrede derfor Mkh malerservice, og fik det ordnet på en enkelt dag. God pris også i forhold til andre tidligere brugte firmaer.
  Samuel
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top kvalitet og service

  Vi skulle bruge en maler akut, og fik kontakt til MKH Malerservice, der hurtigt stod klar, til at male hele vores hus, så vi kunne flytte ind efter få dage. Vil klart anbefale dette firma til alle, både på service, kvalitet, men også på prisen.
  Sabrina
  via Trustpilot

  Kontakt os

  Ønsker du at vi kommer forbi og kigger på din opgave, eller har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

  Du kan kontakte os via telefonen: 21314568, mail info@mkh-malerservice.dk eller udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

  Udfyld formularen


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Skriv til os