Spartling af vægge

Få en professionel spartling af vægge og loft

Gratis tilbud


  Spartling af vægge

  Drømmer du om at få flotte vægge og lofter i dit hjem? Så vil en fuldspartling være en klar fordel for dig. Det hjælper nemlig med at klargøre væggene inden der påføres maling på. 

  Når du skal have malet dine vægge, så er forberedelsen lige så vigtigt for at få et godt resultat, som selve malingen er. 

  Vi hjælper med at reparere dine vægge ved at spartle alle huller der er kommet igennem årene. Hvis din væg kun har enkelte skruehuller, ordner vi det med lidt pletspartling. 

  Når spartelmassen er tør, sliber vi overfladerne så dine vægge bliver jævn og glatte igen. Vi klarer også fugning langs paneler, karme og eventuelt langs loftet, så du altid får det bedste resultat i sidste ende.

  maler

  Spartling af vægge pris​

  Prisen på en spartling, kan variere alt efter hvor meget du ønsker der skal spartles. Om det er en enkel væg eller flere, og måske også loftet? For at kunne tilbyde dig den helt rigtige pris, vil vi gerne komme forbi og kigge på opgaven, så vi kan få den vurderet korrekt. 

  Det sikrer dig imod at skulle betale for meget eller for lidt, for din spartling. Vi tilbyder en fast pris på din opgave, uden at det vil koste dig ekstra. Ønsker du også at få tapetseret og opsat filt samt malet, så indberegner vi det gerne og laver et gratis og uforpligtende tilbud, du ikke kan modstå. 

  Fordele ved spartling af vægge

  Hos MKH Malerservice forstår vi betydningen af denne proces og bringer vores ekspertise og erfaring i spil for at sikre, at hver overflade vi behandler, opnår en fejlfri finish.
  Her er nogle fordele ved professionel spartling:

  For at opnå glatte overflader, vil en fuldspartling være en fordel, for at få dækket alle huller og ujævnheder på væggene. 

  Ved at der blevet fuldspartlet, vil der være større muligheder for at gøre malerarbejdet nemmere og hurtigere. Her skal man ikke tage hensyn til huller eller ujævnheder, da man allerede har fået fuldspartlet sine vægge. 

  Med en mere glat og ensartet overflade, skabes der bedre forudsætninger for det efterfølgende malerarbejde. 

  Ønsker du at få de mest skarpe og bedste maler resultater? Så vil en fuldspartling være pengene værd. Du sparer nemlig for at skulle have malet væggene igen, inden for få år, da kvaliteten er højere og mere tilfredstillende. 

  Hos MKH Malerservice, har vi flere års erfaring med fuldspartling, og vi kan derfor hjælpe dig med spartling af vægge og lofter. 
  Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud. 

  maler
  maler

  Opsætning af filt ​

  Hvis dine vægge er gamle og slidte, måske er der flere huller, revner og ujævnheder, kan det blive svært at male. 

  For at få det bedste resultat og nærmest få en helt ny væg, kan man få opsat vægbeklædning i form af glasfilt, og det er vi hos MKH Malerservice eksperter i.

   

  Glasfilt har mange fordele både for væggene, men også for dig. Det gør det nemlig nemmere at skulle fuldføre et flot og holdbart malerarbejde i fremtiden.

  Opsætning af glasfilt giver en jævn overflade som gør det nemmere at male ensartet på. Resultat er dermed altid flottere og det kan nemt ses. Udover det visuelle, så beskytter filten også dine vægge.

  Hvis du er i tvivl om dine vægge vil kunne have gavn af at få glasfilt kan vi hos MKH Malerservice nemt vurdere og rådgive, om glasfilt er valget for dig og dine vægge.

  Kontakt os for spartling​

  Ønsker du at vi kommer forbi og kigger på din opgave, eller har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

  Du kan kontakte os via følgende:
  Telefon: 21314568
  Mail: info@mkh-malerservice.dk 

  eller du kan udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

  Udfyld formularen


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Skriv til os