Spartling af vægge

Spartling af vægge

Når du skal have malet dine vægge, så er forberedelsen lige så vigtigt for at få et godt resultat, som selve malingen er.

Du kan ikke bare gå i gang med at male dine vægge, det vil gøre hele processen mere besværligt, og det vil ikke give et lige så godt resultat i sidste ende.

Vi hjælper med at reparere dine vægge ved at spartle alle huller der er kommet igennem årene. Hvis din væg kun har enkelte skruehuller, ordner vi det med lidt pletspartling. Hvis din væg er meget ujævn, kan det være en god ide at fuldspartle inden maling af væggen.

Når spartelmassen er tør, sliber vi overfladerne så dine vægge bliver jævn og glatte igen. Vi klarer også fugning langs paneler, karme og eventuelt langs loftet, så du altid får det bedste resultat i sidste ende.

Nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  MKH Maler BIlleder-20

  Opsætning af filt

  Hvis dine vægge er gamle og slidte, måske er der flere huller, revner og ujævnheder, kan det blive svært at male. For at få det bedste resultat og nærmest få en helt ny væg, kan man få opsat vægbeklædning i form af glasfilt, og det er vi hos MKH Malerservice eksperter i.

  Glasfilt har mange fordele både for væggene, men også for dig. Det gør det nemlig nemmere at skulle fuldføre et flot og holdbart malerarbejde i fremtiden. Opsætning af glasfilt giver en jævn overflade som gør det nemmere at male ensartet på. Resultat er dermed altid flottere og det kan nemt ses. Udover det visuelle, så beskytter filten også dine vægge.

  Hvis du er i tvivl om dine vægge vil kunne have gavn af at få glasfilt kan vi hos MKH Malerservice nemt vurdere og rådgive, om glasfilt er valget for dig og dine vægge.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  MKH Malerservice klarede en hasteopgave

  Kontaktede MKH Malerservice med en hasteopgave, så boligen stod indflytningsklar til tiden. Kan kun varmt anbefale MKH Malerservice
  Henrik
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Virkelig god og hurtig service

  Virkelig god og hurtig service. Han svarer med det samme og går igang så snart han kan. Jeg skulle have 3 værelser malet, hyrede derfor Mkh malerservice, og fik det ordnet på en enkelt dag. God pris også i forhold til andre tidligere brugte firmaer.
  Samuel
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top kvalitet og service

  Vi skulle bruge en maler akut, og fik kontakt til MKH Malerservice, der hurtigt stod klar, til at male hele vores hus, så vi kunne flytte ind efter få dage. Vil klart anbefale dette firma til alle, både på service, kvalitet, men også på prisen.
  Sabrina
  via Trustpilot

  Kontakt os

  Ønsker du at vi kommer forbi og kigger på din opgave, eller har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

  Du kan kontakte os via telefonen: 21314568, mail info@mkh-malerservice.dk eller udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

  Udfyld formularen


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.